fredag 28. januar 2011

Oppsummering av undersøkelse

Vi har gjennomført en undersøkelse veg hjelp av Google Forms. Undersøkelsen ble distribuert på Facebook blant teamets venner. Utvalget er derfor ikke gjeldene for Norge generelt. Dette vises av at gjennomsnittsalderen blant de spurte er 22,3 år i et spekter fra 13 til 64. Av 62 stykker som har deltatt på spørreundersøkelsen deltok 38 menn og 24 kvinner. Grunnet at vi har distribuert på Facebook har vi fått svar fra flere steder og arealer i Norge.












Resultater
14 av 24 jenter svarte at de hadde følt ubehag ved dusjing offentlig.
9 av 38 menn svarte det samme.

14 av de spurte som hadde følt ubehag sa at det hadde ført til at de hoppet over dusjingen eller dusjet med undertøy på. 13 av de var jenter.

70% av de spurte hadde sett noen dusje i undertøy i offentlig dusj.










Konklusjon
For enkelte kan offentlig dusjing føles som et problem. Problemet er størst for jenter. Vi har fått bekreftet at det kan føre til dusjing med klær på eller at dusjingen utsettes. Dette bekreftes av at 70% av de spurte har sett personer dusje med undertøy på. Vi mener på bakgrunn av disse tallene at det er representativt for et godt marked, som man kan tjene penger på.

Jobben videre
Vi ser ingen behov for annen løsning på problemet, da denne undersøkelsen har bekreftet våre tidligere tanker om løsninger. Vi må fortsette å jobbe med planen vi allerede har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar